Koste Glavinića 2, 11000 Beograd
011/369-19-17 newyork@newyork.rs

O nama

New York trade d.o.o.

je preduzeće koje se bavi higijenskim održavanjem objekata kao primarnom delatnošću. Kompanija je počela sa radom u Americi pod imenom „Royal prudential“, dok je u Srbiji počelo sa radom 2. juna 1992. godine, od kada uspešno posluje, sa sedištem u Beogradu u ulici Koste Glavinića br. 2.

Posvećeni smo Vama i uspešnom ispunjenju vaših očekivanja.

Pružamo usluge čišćenja u preko sedamdeset mesta u Srbiji gde održavamo preko 200 000m2, zatim u Americi (Manhattan, Brooklyn, Staten Island, Bronx, Queens), kao i u Makedoniji.

NYT nudi usluge održavanja poslovnih prostorija (kancelarijsko čišćenje), usluge industrijskog čišćenja, hemijsko čišćenje, pranje fasada, čišćenje ventilacija, tehničko održavanje, čišćenje snega, kao i usluge bio dekoracije u cilju održanja radnog i životnog prostora na higijenski i funkcionalno optimalnom nivou.

Pored usluga čišćenja i održavanja, NYT se bavi prodajom opreme i mašina za čišćenje koje nabavljamo iz SAD-a. Prodaja higijenskog materijala se takođe nalazi u našoj ponudi.

ZAŠTO NEW YORK TRADE?

  • Mi smo jedini pružaoci usluga higijenskog održavanja za sve Vaše potrebe dostupni 24 časa tokom cele godine – bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga ili program tekućeg održavanja.
  • Servis za čišćenje NYT – a posluje preko svojih regionalnih centara, raspoređenih širom zemlje. Ukoliko Vam je  potrebna integrisana usluga, koja bi obuhvatila poslove i u više regiona – mi ćemo Vam je obezbediti (pored bilo koje druge, Vama potrebne usluge), a sve to praktično sklopljeno u jednom ugovoru.
  • Nema iznenađenja! Počnite RFP-om (zahtevom za ponudu), recite nam šta očekujete, a cena usluga biće formirana u odnosu na Vaša očekivanja. Videćete da je moguće i da smanjite bespotrebne troškove i da dobijete korektnu cenu! Možete biti sigurni da ce Vaš novac biti pažljivo i mudro potrošen.

KAKO RADIMO?
Koristimo ekološki ispravne hemikalije i proizvode
Koristimo efikasnu opremu za čišćenje
Koristimo ekološki papirni program

KVALITET I TEHNOLOGIJA
Upravljanje kvalitetom
Redovne kontrole
Standard ISO 9001:2008; 14001:2004; 18001:2007

BEZBEDNOST I OBUKA
Bezbednost i zaštita na radu
Protivpožarna zaštita
Obuke zaposlenih o načinima pružanja usluge